Megoldásközpontú coaching

A megoldásközpontú coaching folyamataink célja az ügyfelünk megerősítése abban, hogy minden olyan erőforrással rendelkezik, mely képessé teszi őt saját elakadásnak megfejtésére és a megfelelő megoldás kialakítására.

Fókusz orientált coaching

A fókusz orientált coaching folyamataink során, az adott téma kognitív érzelmi és testi vetületét szinkronizáljuk, ezzel olyan érzelmi belátással járó változást eredményezve, mely támogatja az ügyfelet kitűzött céljai elérésében.

Rendszerszemléletű coaching

A rendszerszemléletű coachingot komplex emberi viszonyokkal összefüggő helyzetekben alkalmazzuk, ahol fontos szerepe van annak, hogy ügyfelünket a szociális kapcsolataival együtt vegyük figyelembe.

Cselekvésorientált coaching

A cselekvésorientált coaching folyamatainkban, aktív szerepet vállalunk az adott témához kapcsolódó helyzeteket megjelenítésében, ezzel segítve az ügyfelet abban, hogy képes legyen új válaszok megtalálására és kipróbálására.

NLP megközelítésű coaching

Az NLP megközelítésű coaching során egy olyan speciális kommunikációs rendszert alkalmazunk, mely a gondolkodás szerkezetének változását eredményezi,  segíti az ügyfelet a kommunikációban, a kapcsolatteremtésben és a konfliktuskezelésben.